Érzelmi Hullámvasút

Milyen nehézségekkel és örömökkel szembesülünk életünk során? Milyen emlékeink és vágyaink vannak? Mindannyian eltérően látjuk és éljük meg a pillanatokat. Mástól félünk, mást remélünk, mégis hasonló eseményeken megyünk keresztül.

A lányok életet lélekből mozdulva, őszintén. Lányként, csak tánccal és zenével. Elgondolkodtat, megmozgat, könnyeket és mosolyt csal mindenki arcára. Nem vagy egyedül! Merj élni, merj álmodni!

érzelmi hullámvasút

A darab alkotása egy különleges folyamat volt. Kihívásokkal és félelmekkel való szembenézés és egyben boldog visszaemlékezés. Közösségünkben minden fiatal lány – küzdjön bármilyen nehézségekkel a hétköznapok során- egy biztonságos és támogató csapat tagjává válik. A közös, kreatív munkafolyamatban minden alkotó és táncos részt vesz, melyet végül a vezető koreográfusok fűztek teljes egésszé.

A tánc gyógyít, segít szembenézni a problémákkal és megbirkózni a megpróbáltatásokkal. Amikor a zene szól, a tánc varázslatos világában igazán önmagunk lehetünk. Az együtt töltött időben kilépünk a hétköznapok sodró terhei alól. A táncnak köszönhetően mi sosem érezzük magunkat egyedül, közösen merítünk erőt álmainkból.

Ezt a boldog fellélegzést szeretnénk megosztani mindenkivel, aki bizalmat szavaz számunkra azzal, hogy megnézi kitartó munkánk eredményét. Vágyunk arra, hogy táncunk a látványnál többet adjon. Hogy elgondolkoztassunk, megmozgassunk, könnyeket és mosolyt csaljunk a nézők arcára. Szeretnénk megmutatni a tánc magával ragadó és csodálatos erejét.

Galéria