A fellépő csoportunk tagjai azok a 15 év feletti lányok, akik technikailag, előadásmódjukban megértek arra a feladatra, hogy színpadra állhassanak előadásainkban. Kisebb társulatként működve állandó fellépői vagyunk szentendrei fesztiváloknak és rendezvényeknek. Azok számára is igyekszünk biztos alapokat átadni, akik a későbbiekben a professzionális táncművészeti pályát választanák.

Év közben rengeteg koreográfia, improvizációs- és alkotó feladat, technikai tréning jelenik meg heti 3 alkalommal óráinkon. Törekszünk a változatosságra, és az átfogó képzésanyag átadására: koreográfia, improvizáció, testtudat, gimnasztika, jóga, kreatív alkotás, kontakt, partnering, akrobatika mind megjelennek óráinkon.

A tréningek alapját a jazz tánc és a klasszikus balett határozza meg, kiegészülve a különböző kortárs-modern tánctechnikákkal. A gyakorlatok között megtalálhatóak José Limón, Martha Graham és Lester Horton metódusai is. Fontos szerepet kap minden órán a talajhasználat, kombinációk elsajátítása és a szabad mozgás is.

Csatlakozni személyes találkozás és felvételi után lehetséges.